Dabar galima užsisakyti greičiausią elektrinį paspirtuką iš Segway serijos, kuris gali pasiekti 43 mylių per valandą

Segway GT serijos elektriniai paspirtukai yra skirti ekstremaliems paspirtukininkams, o GT1 ir GT2 paspirtukai yra greičiausi. Jie yra galingi, stabilūs ir pasiruošę nuotykiams bekelėje. O dabar turite galimybė užsisakyti abu modelius.

 

Kovo mėnesio pradžioje pristatyta stipriausia GT serija siūlo du modelius: SuperScooter GT1 ir SuperScooter GT2. Jų abiejų maksimali apkrova yra 150 kg, reguliuojama pakaba priekyje / gale, 5,5 colių hidrauliniai diskiniai stabdžiai ir 11 colių padangos.

Kalbant apie pagrindinius dviejų modelių skirtumus, GT1 yra su varikliu gale, 1400 W varikliu, kurio didžiausia galia yra 3000 W, ir 1008 Wh bateriją, kuri garantuoja iki 70 km adrenalino kupiną prasilėkimą. Jo baterijai visiškai įkrauti reikia 11 valandų. Kalbant apie didžiausią GT1 greitį, šis paspirtukas gali pasiekti daugiau nei 60 km/h greitį.

Tačiau jo didesnis brolis yra dar greitesnis. Segway GT2 elektrinis paspirtukas yra varomas dviem ratais, jame yra du 1500 W varikliai (didžiausia 3000 W galia) ir didesnė, 1512 Wh baterija. Jo deklaruojamas įveikiamas atstumas yra geresnis – beveik 90 km vienu įkrovimu, taip pat ir didžiausias greitis, nes paspirtukas gali pasiekti daugiau nei 70 km/h. Baterijai reikia 8 valandų, kad ji būtų įkrauta iki 100 procentų. Abu paspirtukai turi lėktuvuose naudojamo aliuminio lydinio rėmą, tačiau GT2 yra šiek tiek sunkesnis už savo brolį GT1, ir sveria 53 kg. GT2 – 48 kg. GT2 taip pat gali pasigirti tuo, kad nuo 0 iki 48 km/h įsibėgėja vos per 3,9 sekundės, kai naudojamas Race režimas.

„Segway“ GT serija dabar pasiekiama startuolių platformoje – „Indiegogo“, o elektrinį paspirtuką „GT1“ galite įsigyti už specialią 2500 USD kainą išleidimo dieną. GT2 yra 1000 USD brangesnis. Numatoma abiejų modelių pristatymo data yra šių metų rugpjūčio mėn.

0 Shares:
1 comment
Parašykite komentarą
You May Also Like
Xiaomi paspirtuku gedmai klaidos kodas
Plačiau

Xiaomi M365 paspirtukų gedimai

Xiaomi M365 Paspirtukų Klaidos Kodai Įsigijote Xiaomi paspirtuką ir iš karto susidūrėte su problema, jis pypsi ir nevažiuoja?…
Ninebot-MAX-G30-vs-Xiaomi-Mi-Pro-2-2
Plačiau

Kurį paspirtuką pasirinkti?

Ninebot G30 MAX ar Xiaomi M365 PRO? Atšilus orams, padaugėjo ir besidominčių vis populiarėjančia elektrine mikro mobilumo transporto…